2018. október 19., péntek

Baráth Viktória: Az igazság nyomában


Baráth Viktória: Az igazság nyomában


Fülszöveg: 

Perzselő ​hangulat a tárgyalóteremben 

Hannah Jones, a harmincas évei közepén járó fiatal nő a miami ügyészségen dolgozik. Egy múltbéli botlása miatt a főnöke csak gyakornoki feladatokat bíz rá, ám amikor a férfi lányát megerőszakolják, Hannah kap egy lehetőséget, hogy ügyészként vehessen részt a vád képviseletében. Hajtja a bizonyítási vágy, és vissza akarja szerezni régi pozícióját, ezért vállalja a feladatot. Csak a karrierjével akar foglalkozni, mert tudja, ezúttal nem hibázhat. Az elhatározásnak azonban keresztbe tesz Max, a jóképű szomszédfiú, aki randira hívja Hannah-t. Látszólag minden tökéletesen alakul, az ügy jól halad, a bizonyítékok egyértelműek, és Max-szel is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Azonban a lány lassan rádöbben, hogy semmi és senki sem az, aminek látszik… 

Mennyire homályosítják el az ítélőképességünket a személyes érzelmeink? Elfeledtetheti a perzselő szenvedély a hazugságokat? Képesek vagyunk feladni saját elveinket egy magasabb cél érdekében? 

Baráth Viktória, a kétszeres Aranykönyv-díjra jelölt szerző regénysorozatának első része romantikában, szenvedélyben és izgalmas fordulatokban egyaránt bővelkedik. Betekintést nyerhetünk az igazságszolgáltatás lebilincselő világába, ahol az ellenségeink könnyen válnak barátokká, a barátaink pedig ellenségekké.


Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 416

Érzéki, fordulatos, elgondolkodtató!

"– Átgázolok embereken – mondja már nyugodtabb hangon. – Átverem őket, ha az kell ahhoz, hogy nyerjek, és utána nyugodtan alszom, mert tudom, hogy volt oka annak, amit tettem."

A történet elején megismerjük Hannah Jonest, aki hosszú ideje nem kapott komoly ügyet, ám úgy néz ki elérkezett az ő ideje... Eldönti, hogy történjen bármi, rács mögé juttatja Adam Juarezt. Úgy érzi végre eljött a pillanat, bizonyíthatja, hogy helye van a tárgyalóteremben. 


Aztán megismerkedik a szomszédba költöző Maxszel...



A férfi azonnal a bűvkörébe vonja. Hiába szeretné távol tartani magától, képtelen megtartani a kellő távolságot. Vonzza a férfi, de fél, hogy ezzel elterelődik a figyelme a munkáról. Végül úgy dönt enged a csábításnak... 
Hatalmas lendülettel kezd neki a bizonyítékok összegyűjtésének. Minden egyértelműnek tűnik... Egészen addig, amíg meg nem jelenik Jason Wilburn és a kérdései... A férfi kiléte szíven üti... 
Az eddig biztosnak hit pont semmivé foszlik... 


A történet elgondolkodtató, megdolgoztatja az agyat. És örömmel töltött el, amikor beigazolódott a gyanúm. Végig fenntartotta a figyelmemet, arra késztetett, hogy egy pillanatra se kalandozzanak el a gondolataim. 



Az ügyben újabb és újabb titkok derülnek ki, amik teljesen megváltoztatják a helyzetet. 
Jason és Hannah kemény harcot vívnak, mind a tárgyalóteremben, mind a magánéletben. Tagadni akarják, de van amit még ők sem képesek elrejteni. 
Jason az az igazi, arrogáns mindenkin átgázoló seggfej. 
Hannah igazi harcos. Küzd az igazáért, de talán túlságosan is elvakultan akar bizonyítani. 
Mi történik, ha Jason felnyitja a szemét? 
Mi történik, ha mélyebbre ásnak a jelenlegi ügynél? 

Hogy kinek van igaza? 
Hogy ki talál rá a döntőbizonyítékra? 
Hogy milyen végkifejlete lesz ennek az ügynek? 
Olvassátok el és megtudjátok. Egy biztos, garantáltan jól fogtok szórakozni. 
Viki nagyon jól ért ahhoz, hogy fenntartsa a feszültséget, mindeközben humorral és leheletnyi erotikával fűszerezze meg a történetet. 

Ahogy a szereplők között feléled a vonzás, a birtoklás iránti vágy, úgy fogsz ragaszkodni te is a könyvhöz, mindaddig, amíg a végére nem érsz, és ha befejezted azonnal követelni fogod a következő részt. 

És persze ez a könyv is úgy ért véget, ahogy annak kellett... Olyan Vikisen... 

Köszönöm az élményt! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Ella Steel MEGLEPETÉS!  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Na, jó nem húzom tovább az ...