2018. augusztus 22., szerda

Marilyn Miller: Hozzád láncolva



Marilyn Miller: Hozzád láncolva




Fülszöveg: 

Keyla táncos lány egy klubban.
Egy olyan világban él, ami szigorú szabályok szerint működik, ahol a döntéseket nem ő hozza, és ahol pénzért bármi megvehető. Mikor a remény elveszni látszik, hogy egyszer szabad lehet, belép az életébe egy férfi, és minden megváltozik.
Daniel gazdag és nagyhatalmú ember, amit gátlástalanul ki is használ. Azonnal felfigyel Keylára, vonzza a lány bujasága és elérhetetlensége.
Szabadságot ajánl neki, de a szabadságnak ára van!
Szenvedélyes, és korántsem hétköznapi kapcsolat alakul ki köztük, ami kezdetben szükségen és testiségen alapul.

De lehet-e ez egy napon több?
Több, mint egy üzleten alapuló kapcsolat...

,,Egy elfojtott vonzalommal kezdődött minden.
Majd egyszer csak azt vettem észre,
hogy ő uralta a vágyaim és az álmaim.”


Lebilincselő, szenvedélyes, szívfacsaró, érzéki!



"Engem nem szeretni kell, hanem kielégíteni."


Értékelés: 

Egy történet, ami szó szerint magához láncol, és még azután sem enged, ha a könyv végére értél. 

Egy történet, ami úgy tekeredik köréd, mint egy súlyos lánc, ami elől nincs menekvés... 
Egy történet, ami beszippant és maga alá temet... 
Egy történet, ami megmutatja milyen mocskos és kegyetlen a világ, ahol a pénz irányít. 
Egy történet, ami megmutatja milyen erő lakozhat egy emberben, hogy hányszor vagyunk képesek lángra lobbantani a lelkünkben pislákoló apró reménysugarat.

Keyla élete sosem volt boldog és legkevésbé sem volt nyugodt. Az életét folyamatosan körüllengte a halál és kegyetlenség mocskos bűze... Talán idővel megváltoztak azt őt körülvevő börtön falai, de életének mindennapjai ugyanolyan keservesen teltek, mint születése óta bármikor... 


Az írónő hihetetlen erős karaktert hozott létre Keyla személyében, aki akkor is küzd, amikor a lelke már apró cafatokban hever a földön, aki akkor is remél, amikor szívének minden dobbanása hatalmas tőrt döf belé. 




Hogy Marilyn változtatott-e a stílusán? 

Igen, mert itt már a történet elején kitépi a szívünket... 



A történet tele van keserűséggel, ami átjárja az olvasó lelkét. Olvasás során ráébredünk, hogy milyen szerencsések is vagyunk, mert van hol laknunk, van kihez hazamenni és van kit átölelni, ha szomorúak vagyunk. 

Igen, ezek apróságok, talán sokszor semmiségnek tűnnek, de egy olyan ember számára, mint Keyla, ezek a dolgok felbecsülhetetlenek. És ez a történet megtanít arra, hogy igenis mennyire figyelnünk kell egymásra, azokra a dolgokra, amik számunkra természetesek, mert nem azok. Óvni és becsülni kell, azt, ami megadatott nekünk! 



Ha szereted az erotikával átszőtt történeteket, akkor garantáltan imádni fogod! 
Marilyn olyan szenvedéllyel és érzékiséggel adja át ezeket a részeket, hogy maga az olvasó is lángra lobban és remegve várja a folytatást.
Teljesen a történet részévé váltam. Éreztem Keyla fájdalmát, éreztem Daniel tüzes pillantását, és magamon éreztem minden érintését. 


Daniel... Igazi seggfej, aki bezárta a szívét, akinek nem számít más csak a vágyak hajszolása... Vagy csak ezt akarja bemesélni magának? 
Mi történik, ha találkozik egy olyan nővel, aki már az első pillanatban megragadja? Aki beférkőzik a tudatába és nem engedi el többet. Harcolhat ez ellen? Igen, de érdemes is? 

Az írónőnek még a komoly és fájdalmas gondolatok közé is sikerült humort csempésznie, amivel mosolyt csalt az arcomra. 

Imádtam a piszkálódó jeleneteket. Még mindig imádom a fejezetek előtt kiemelt, lelkemig hatoló gondolatokat.
És ha még nem mondtam volna, IMÁDOM az egész történetet. 


Az előző könyvekkel ellentétben, ez nem egy lezárt történet...

Számtalan kérdés marad megválaszolatlan... 
Amikor már azt hinnénk Keyla sorsa jóra fordul, akkor jön Daniel... és mindent a semmivel tesz egyenlővé. De miért? Miért? És miért? Mit titkol? Mi az, ami ennyire zárkózottá tette? Miért gondolja azt, hogy elbújhat a sorsa elől, ha bántja azt az embert, aki hosszú évek óta először igazán felkelti az érdeklődését? 




"A vonzalom sebezhetővé tesz, az érzések pedig gyengévé."

Az érzelmek, amik felemelnek és földhöz vágnak, egy férfi aki megment egy bűnös világból, de cserébe összetöri a szívedet... 
Vajon milyen élet vár Keylára? Biztos, hogy lekerültek róla azok a bizonyos láncok vagy az újak mellett ott maradtak a régiek is? 

A folytatást szeretném! Nem! AKAROM! MOST!

A könyv megrendelhető az írónő Facebook oldalán.


Kedvenc idézetek: 


"Ő az enyém lesz, akár akarja, akár nem!"


" Bárcsak normális életem lehetne, és bárcsak kiszabadítana valaki."

"Úgy kapaszkodom belé, mintha az életem múlna rajta. De ha azt vesszük ez így is van. Minden alkalommal, amikor egyesülünk, kijutok a sötétségből. Ez már rég nem csak szex. Az első perctől nem az, mert már az első perctől akartam. És most ölelhetem, csókolhatom, megadhatok neki mindent, amit csak akarok."

"Féltékeny a lelkem. Bevallom, ez nagyon jól esik."

"
Igen, megmutatta ki a főnök. Megértettem. Tehetek én bármit, mindig ő nyer. Mindig az van, amit ő akar. De többet akarok."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Ella Steel MEGLEPETÉS!  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Na, jó nem húzom tovább az ...