2018. augusztus 22., szerda

Anne L. Green: Arcátlan csábító


Anne L. Green: Arcátlan csábító



Fülszöveg: 

Minden ​történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca
Olivia Clark évek óta behajtóként éli mindennapjait. Tartozások behajtása az élete, ami olykor magánnyomozással jár. Szereti a munkáját, de idővel kezd belefásulni, míg egy napon a barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a férje személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét. 
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Nem más ő, mint egy hivatásos csaló, aki a „munkája” során különböző személyiségeket vesz fel, mindig más-más figura bőrébe bújva. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában. 
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, Olivia és Niko pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat. 
De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.

Az Arcátlan csábító a Csábító-sorozat első része. Olivia és Niko története az Érzéki csábító és a Végzetes csábító című kötetben folytatódik.
A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015-ös év elsőkönyves felfedezettje. Regényeiben szereti az egyedi fűszerezést, a pikáns párbeszédeket, a fülledt vagy izgalmas jeleneteket. Legújabb, fordulatokkal teli írását valós események ihlették. Ebben a szenvedélyes és váratlan bonyodalmakban bővelkedő, modern kori romantikus történetben semmi nem az, aminek látszik.

Fordulatos, lenyűgöző, izgató, zseniális. 

"A törvény szerint csaló, aki jogtalan haszonszerzés céljából mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz. (...) Hmm… Így végiggondolva: nem tagadom, valóban egy csaló vagyok."


Anne L. Green minden eddiginél különlegesebbet alkotott és nem csak azért, mert ez a történet egy trilógiának az első része. Sokkal inkább azért, mert ezt a sztorit végig átitatja az írónő szíve és lelke. Érződik mennyire közel áll hozzá ez a világ, hogy a sorok között ott vannak az átélt élményei. 


Megismerjük Olivia Clarkot, aki ahogy Anne L. Green többi női karaktere, ő is talpra esett és céltudatos. 
Olivia  imádja a munkáját, mindent megtesz azért, hogy elismerjék a szakmájában. Ám az élete egy csapásra hatalmas fordulatot vesz, amikor egy nyomozás alkalmával megismerkedik egy titokzatos férfival. 


Az írónő most sem hazudtolja meg önmagát és sokszor megvillantja csípős humorát. Olivia és a titokzatos idegen szócsatái rengetegszer csaltak mosolyt az arcomra. Imádtam minden megszólalásukat. 

Egy véletlen találkozás, egy titokzatos nyomozás, egy ügy, aminek senki sem látja a végét.... 


Vajon mi történik, amikor a törvény két oldalán álló ember összetalálkozik?
Egy követeléskezelő és egy csaló fordulatos, eseménydús története.
Amikor szembekerül egymással a lazaság és szabálykövetés, a humor és a komolyság, a szabadelvűség és a megfelelési kényszer... 
Amikor az élet úgy hozza, hogy nekik kettőjüknek össze kell dolgozniuk. Működő képes lehet a párosuk?
Ki melyik oldalán áll?
Ki ez a férfi? 
Hihetünk egy csalónak? 
A valóságot látatja, vagy mind ez csak egy álca?


És hogy hogy ér véget az első rész? 
Garantálom, hogy hosszú ideig kattogsz majd a megválaszolatlan kérdéseken... 
Légy részese egy lélegzetelállító történetnek.

A történet bemutató videója



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Ella Steel MEGLEPETÉS!  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Na, jó nem húzom tovább az ...